Hotel Cala Font Salou

21e Internationale Open Damtoernooi in Salou
20-28 mei 2018

Enjoy your game

Nederlands English Russian
Salou deelnemer Toby Hage heeft voor Salou-2018 T-shirts ontworpen
Klik hier voor meer informatie.


Welkom 20182018


Wij nodigen u uit deel te nemen aan het 21e internationale open damtoernooi in Salou, dat zal worden gespeeld van zondag 20 mei tot en met maandag 28 mei 2018.
Het toernooi wordt gespeeld volgens het Zwitsers systeem in 9 ronden.
Het complete programma treft u onder het kopje “Programma” aan.
Evenals andere jaren verwachten we, dat het toernooi weer zal uitgroeien tot een prachtig evenement. Het enorme enthousiasme van de deelnemers en meereizenden in de afgelopen jaren overtuigt ons ervan, dat we ook in 2018 een aangename tijd in Salou hebben vanwege de combinatie van een gezellige vakantie vlakbij het strand (50m), een goede hotelaccommodatie en meestal een spectaculair damtoernooi, waarin zowel topspelers als zwakkere spelers acteren.
De toernooi accommodatie is dezelfde als de vijftien voorgaande jaren, namelijk hotel Cala Font in Salou.
De inschrijving leidt de laatste jaren tot ruim teveel aanmeldingen. Snel inschrijven is derhalve noodzakelijk. De eerste 65 Nederlanders en 65 niet-Nederlanders kunnen gegarandeerd meespelen. Latere aanmelders komen in eerste instantie op de wachtlijst.

Deelname aan het toernooi kost € 60,--. De geldprijzen (in aantal en hoogte) hangen af van het aantal deelnemers. De eerste prijs bedraagt tenminste € 800,--. Andere prijzen zijn er voor de beste spelers in het eindklassement, de beste vrouwen, de beste senioren (vanaf 55 jaar), beste jeugdspelers (bij voldoende deelname), de mooiste combinatie of beste partij en een "verrassingsprijs" voor enkele van de zwakkere spelers.

Voor de busreizen, zie “Arrangementen”.

Regelt u zelf uw reis naar Spanje (bijvoorbeeld per vliegtuig of per auto) dan bedragen de kosten € 430,-- voor het hotel (volpension) en deelname aan het toernooi; zonder toernooideelname € 395,--. Ook hier geldt de korting van 5% voor vaste deelnemers. Toeslag eenpersoonskamer € 195,-- (10 dagen).

Voor degenen, die per vliegtuig reizen, organiseren we op zaterdag 19 mei transfers van de vliegvelden van Barcelona en Reus naar Salou en op dinsdag 29 mei van Salou naar Barcelona en Reus. De kosten voor beide transfers (gezamenlijk) bedragen voor Barcelona € 40,-- en voor Reus € 20,--.
Extra dagen vóór en na het toernooi: € 34,00 per persoon op een tweepersoonskamer. € 54,00 op een eenpersoonskamer.

U dient, indien u dit wenst, zelf een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

In verband met de reserveringen van bus en hotel verzoeken wij u zich zo spoedig mogelijk aan te melden. Liefst per e-mail.
Maximum aantal deelnemers is 140 (waarvan 65 uit Nederland).
Salou-Open
2010-2020
Salou 2010-2020

Hotel Cala FontFMJD

KNDB

Toernooibase