Hotel Cala Font Salou

14e Internationaal Open Damtoernooi in SALOU

29 mei - 6 juni 2011

home


Nederlands

Arrangementen

Programma

Vervoer

Deelnemers

Aanmelden

Reglementen

Contact

Archief

English


Strand
Analyse heren
Analyse dames
Harm Wiersma op bezoek

Verblijf


De toernooi accommodatie is dezelfde als de voorgaande jaren, namelijk hotel Cala Font*** in Salou. Les Dunes 2, SALOU. Tel.:0034977370454 Fax:0034977371804. http://www.calafonthotel.com/home.aspPerfect hotel, gelegen in het rustige gedeelte van Salou. Hier kun je rekenen op prima service van het personeel.

Ligging: Hotel Cala Font ligt op een heuvel aan een sterk hellende weg. Het strand van Cala de la Font ligt op loopafstand en het centrum van Salou ligt op 1,5 km.

Faciliteiten: Het hotel is rustig gelegen. Ideaal voor een ieder die Salou wil leren kennen, maar niet in het drukke centrum wil verblijven. Vanuit het hotel is er een regelmatige busdienst naar het centrum van Salou. Tevens rijdt er een toeristentreintje, waarmee je zowel naar Salou als het pretpark Port Aventura kunt gaan. Ondanks de relatief rustige ligging, bevinden zich in de omgeving diverse bars, terrasjes, restaurants plus een supermarkt.

Kamers: Alle 300 kamers van het hotel zijn ruim ingericht en netjes verzorgd. De kamers zijn voorzien van een compleet ingerichte badkamer, balkon met zitjes, satelliet-TV en airco.

Verzorging: Je verblijft hier op basis van volpension. De uitgebreide maaltijden zijn in buffetvorm.


Hotel Cala Font

Disco Snoepy's

F.M.J.D.

K.N.D.B.

Toernooibase


All rights salou-open.nl