25 Years Salou Open

Arrangements


De deelnamekosten voor het toernooi bedragen € 60, -;
De geldprijzen (in aantal en bedragen) zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.
De eerste prijs is minimaal € 800,- Andere prijzen zullen worden uitgereikt voor de hoogste klassering, de beste vrouwen, beste senioren (55+ jaar), beste jeugdspelers en beste combinatie of een beste partij en een "prijs-verrassing" voor enkele van de zwakkere spelers.

Hotel-accommodatie (volpension) is beschikbaar voor de prijs van € 470,- per persoon (inclusief de toernooikosten) en is gebaseerd op een bed in een tweepersoonskamer (Volpension: ontbijt, lunch en diner zijn inbegrepen) voor 10 nachten (aankomst op zaterdag 20 mei en vertrek op dinsdag 30 mei).

Voor personen die niet deelnemen aan het damtoernooi is de prijs € 435, -

Een eenpersoonskamertoeslag (voor 10 nachten) is € 220, -

De korting van 5% wordt gegeven aan de mensen die al hebben deelgenomen aan een van de voorgaande edities van Salou.

Extra dagen in het hotel voor het toernooi kosten per persoon € 41,- (op basis van een bed in een tweepersoonskamer) en € 63,00 in een eenpersoonskamer.
Extra dagen in het hotel na het toernooi kosten per persoon € 51,- (op basis van een bed in een tweepersoonskamer) en € 83,00 in een eenpersoonskamer.

Toeristenbelasting (naar schatting) totaal 10 Euro per persoon.

Er worden transfers georganiseerd van de luchthaven van Barcelona naar Salou en de luchthaven van Reus naar Salou op zaterdag 20 mei en van Salou naar Barcelona en Reus op dinsdag 30 mei. De prijs voor beide transfers (samen) is voor de luchthaven van Barcelona € 40 per persoon en voor de luchthaven van Reus € 20

WAARSCHUWING: Geen transfers vanuit Girona (GRO).